Bijeenkomsten & Trainingen

Starseed dag

Een starseed is iemand die geïncarneerd is op Aarde om te helpen. Van buiten de aarde.  Misschien zijn we  dat allemaal wel. Ooit zijn we van elders gekomen. Met een doel of per toeval?Wil je daar meer over ontdekken? Welkom! Ik kan niet beloven dat je het volledige inzicht die dag gaat krijgen,maar je komt vast dichterbij jouw waarheid aan de andere kant van “de sluier”.

Via diepe ontspanning, hypnose geleid door mijn intuïtie, delen van ervaringen, verbinding met je Lichtlichaam, word je geleid naar je diepere Weten. En krijg je gereedschap om dit dieper te gronden.

Zelf heb ik mijn herinneringen aan voor mijn geboorte op aarde uitgediept.Via afstemming, meditatie, dromen en hypnose sessies.

Ik doe dit op donatiebasis. Belangrijkste is dat het bewustzijn doorgaat, het proces van ontwaken.Dat de hereniging met ons Volledige Zelf doorgaat en de “schotjes” tussen ons mensen opgeheven worden. Op zaterdagen (soms zondag) 9.30-16.00. Neem ook gerust contact op als je geboeid bent, maar je nog niet weet wat je ermee kan.