Yoga

Ik geef Dru Yogalessen in de Horizon (Keizerslanden) te Deventer, op maandagavond en woensdagochtend. In Twello Zorgboerderij Sterrenland 1x per 2 wekenop dinsdagavond . 

Ik heb ruime ervaring (meer dan 30 jaar) in yogales geven. Het is een mix van meditatie, dynamische warming-up, Dru yogaseries met zachte vloeiende bewegingen, kernstabiliteit, correctie-oefeningen, assana’s, Healing Tao/ Chi Kung en diepe relaxatie.

Mijn ervaring in loslaten en bij jezelf komen, bij je essentie, realiseren wat je ten diepste bent, klinken door in mijn lessen. Uit het hoofd, in je lijf en vooral in je Hart is wat je leert. Terug naar je pure staat van Zijn. Leeg worden en moeiteloos leven. Met vreugde en plezier, in verbinding met de wereld om je heen, in het hier en nu. 

Lesaanbod:

Ik geef 5 lessen per week. De basis is hetzelfde, maar er zijn wel accentverschillen.

Vrouwenyoga – Alleen voor vrouwen, wat voor sommigen de juiste sfeer kan geven om zich veilig te voelen. Vooral bij aanraking. Meer aandacht voor bekken en vrouwenissues als overgang, evenwicht in geven en ontvangen, zacht zijn voor jezelf.

Yoga intensief- Een uitgebreide les van 2 1/2 uur inclusief massage. Meer ruimte en diepgang in de oefeningen, langere meditatie.

Aangepaste Yoga- Voor mensen die vanwege leeftijd of beperkingen bewegingen aan moeten passen. Het tempo ligt lager in deze les, oefeningen meer basaal.

Privé-yoga- individueel op maat gemaakt.